Voornaam & achternaam:
Danielle Bronckers

Geboortedatum & plaats:

5 april 1977, Maastricht

Functie:
Marketing & Communicatie manager 

Danielle Bronckers

Hoe lang werk je al voor InterClassics?
Sinds november 2016, de 2de editie van InterClassics Brussels was voor mij de vuurdoop.

Welke auto zie je graag maar is stiekem best not done?
Toen ik net geboren was hadden mijn ouders een knal oranje Fiat 600. Daar zou ik wel eens een ritje mee willen maken. Al kan ik me er niets bij voorstellen hoe dat moet zijn geweest, twee volwassenen én drie kleine kinderen (waarvan twee baby’s) mét tweelingkinderwagen en alles dat je mee moest sjouwen…. in zo’n klein wagentje

Wat is je mooiste herinnering aan InterClassics? 

Dat is toch wel de jubileumeditie van InterClassics Maastricht ‘celebrating 25 years InterClassics’ in 2018 waar we voor het eerst meer dan 30.000 bezoekers hebben mogen verwelkomen, het waren er zelfs 34.447!  En afgelopen editie in Maastricht hebben we zelfs dat record weer verbroken. Dit samen met de lovende woorden van zowel bezoekers, standhouders als de pers is een mooie herinnering voor ons hele team. Daar zijn we erg fier op!

Wat is je dierbaarste bezit?

Mijn twee kindjes!

Wanneer en hoe is je passie voor auto’s begonnen?

Passie is een groot woord… maar sinds de start van mijn functie als marketing & communicatie manager bij MECC Maastricht mag ik de InterClassics titels tot mijn portefeuille rekenen en leer ik iedere dag meer en meer de liefde voor klassieke auto’s waarderen.

Welke film moet je echt kijken als je een oldtimer fan bent? 

Met veel plezier heb ik gekeken naar ‘Le Mans 66’, met Math Damon en Christian Bale, gebaseerd op het merkwaardige waargebeurde verhaal van Ford tegen Ferrari.

Als geld geen rol zou spelen welke wagen zou thuis in je garage staan?

Dan graag een mat zwarte Posche Cayenne!

Welk thema staat er bovenaan je verlanglijstje voor de volgende editie van InterClassics Maastricht of Brussels?

Ik zou het mooi vinden om op de beurs een nostalgische ‘trip down memory lane’ waar te kunnen maken middels hedendaagse technologie waar jong én oud enthousiast van wordt!

© 2021 MECC Maastricht