23.155 bezoekers op de 3de editie InterClassics Brussels

Afgelopen dagen bezochten 23.155 kopers en liefhebbers InterClassics Brussels. Voor de 3de keer organiseerde MECC Maastricht dit weekend de beurs in Brussels Expo die inmiddels haar plek heeft verdiend tussen de grote internationale classic car shows. Met ‘The Big Five’, de vijf meest toonaangevende motormusea van Europa die hun topstukken presenteerden in een gezamenlijk paviljoen en ‘Cycle Cars & Grand Sport’, die de vergeten geschiedenis toonde van deze lichtgewicht voertuigjes, kijkt de organisatie wederom terug op een geslaagde beurs voor zowel de exposanten als bezoekers.

InterClassics Brussels 2017

De BFOV (de Belgische Federatie voor Oude Voertuigen) was deze editie prominent aanwezig middels een BFOV Village waar vele clubs vertegenwoordigd werden. Voor het eerst dit jaar werd er een ‘Art Area’ gepresenteerd waar diverse kunstenaars, galerieën en kunsthandels een zeer divers aanbod van hun mooiste werken toonden, uiteraard allemaal ‘classic car’ gerelateerd. De organisatie heeft enthousiaste reacties ontvangen van de vele bezoekers en exposanten over het totale aanbod op de beurs met als highlight de officiële opening door de al zeventien jaar wereldreizende familie Zapp samen met Sebastien de Baere (Directeur Autoworld Brussels) als vertegenwoordiger van ‘The Big Five’, gepresenteerd door televisiepersoonlijkheid Marlène de Wouters. En uiteraard de beide thema’s ‘The Big Five, presenting the European national motormuseums’ en ‘Cyclecars & Grand Sport, highlighting a forgotten motor history’.
De voorbereidingen voor de 4de editie van InterClassics Brussels zijn alweer in volle gang. ‘Wij zijn met name trots op de resultaten die wij hebben bereikt in nog maar drie jaar tijd. En kijken er naar uit volgend jaar de beurs te mogen in organiseren op 16, 17 en 18 november 2018 in het mooiste Paleis van Brussels Expo namelijk Paleis 5’. Daarnaast zullen wij ook Paleis 6, 7 en 9 gebruiken.’ aldus Erik Panis, Manager InterClassics.

InterClassics Maastricht
De 25ste editie van InterClassics Maastricht zal plaatsvinden van 11 t/m 14 januari 2018 in MECC Maastricht. Deze jubileum editie zal synoniem staan voor de highlights van de afgelopen 25 jaar. Aan de hand van de 18 thema’s die afgelopen 25 jaar de revue zijn gepasseerd zal een unieke collectie van 18 topstukken gepresenteerd worden. Uiteraard wordt er ook een breed podium geboden aan alles gerelateerd aan deze classic cars, van onderdelen tot automobilia.

InterClassics Maastricht vindt plaats van 11 t/m 14 januari 2018. Ticketsen zijn online met korting te koop: online prijs volwassenen € 16,50 t.o.v. dagkassa prijs volwassenen € 19,50. Kinderen t/m 12 jaar gratis. www.interclassicsmaastricht.nl

© 2020 MECC Maastricht