Wereldreizende familie Zapp opende 3de editie InterClassics Brussels

Vanochtend is de derde editie van InterClassics Brussels van start gegaan in Brussels Expo. De inmiddels al zeventien jaar wereldreizende familie Zapp opende samen met Sebastien de Baere (Directeur Autoworld Brussels) en Erik Panis (Manager InterClasscis) de beurs onder begeleiding van televisiepersoonlijkheid Marlène de Wouters. De komende dagen staat Brussels Expo in het teken van de mooiste en meest exclusieve oldtimers. Meer dan 1.000 klassiekers worden door zo’n 400 exposanten te koop aangeboden. Centrale thema’s dit jaar zijn ‘The Big Five, presenting the European National Motormuseums’ en ‘Cyclecars & Grand Sport, highlighting a forgotten motor history’.

Wereldreizende familie Zapp opende 3de editie InterClassics Brussels

Op de beurs die, net zoals vorige editie, volledig uitverkocht is voor exposanten zal de BFOV (de Belgische Federatie voor Oude Voertuigen) dit jaar prominent aanwezig zijn middels een heuse BFOV Village waar vele clubs vertegenwoordigd worden. Voor het eerst dit jaar wordt er een ‘Art Area’ gepresenteerd waar diverse kunstenaars, galerieën en kunsthandels een zeer divers aanbod van hun mooiste werken tonen, uiteraard allemaal ‘classic car’ gerelateerd. Dit alles in combinatie met het hoofdthema ‘The Big Five’, een zeer unieke en nog nooit vertoonde samenwerking met meest toonaangevende Europese motormusea, en ‘Cyclecars & Grand Sport’ als tweede thema, belooft de derde editie van InterClassics Brussels een zeer bijzondere beurs te worden, aldus Erik Panis, Manager InterClassics.

Zapp familie
In 2000 vertrok Herman en Candelaria vanuit Argentinië naar Alaska met 3000 euro op zak. Het oorspronkelijke plan was om naar Alaska te reizen maar de reis liep compleet anders. Inmiddels, vier kinderen rijker (Pampa, Tehue, Paloma en Wallaby), staat er meer dan 360.000 op de teller van hun Graham-Paige model 610 uit 1928 . De verkoop van hun boek ‘Spark Your Dream’ financiert de reis. Tijdens InterClassics Brussels is de familie Zapp én uiteraard hun auto aanwezig en vertellen zij graag over hun avonturen en delen ze hun anekdotes met de bezoekers en standhouders van de beurs.

InterClassics Brussels vindt plaats van vrijdag 17  t/m zondag 19 november 2017 in Brussels Expo. De klassieke autohandel beurs trekt traditiegetrouw veel kopers en liefhebbers. InterClassics Brussels is met 40.000 m2 beursoppervlakte, 400 exposanten en meer dan 1000 klassiekers het grootste klassiekerevenement van België. De organisatie van InterClassics Brussels is in handen van MECC Maastricht. Entreekaarten zijn online met korting te koop: online prijs volwassenen € 12,50 t.o.v. dagkassa prijs volwassenen € 15,00. Kinderen t/m 12 jaar gratis. www.interclassics.be

© 2020 MECC Maastricht