InterClassics Brussels half jaar voor aanvang uitverkocht voor exposanten

De eerste Brussels editie van InterClassics op 6, 7 en 8 november 2015 in BRUSSELS EXPO is een half jaar voor aanvang van het evenement uitverkocht. InterClassics Brussels is met 22.000 m2 beursoppervlakte en 180 exposanten het grootste klassiekerevenement van België. De organisatie van InterClassics Brussels is in handen van MECC Maastricht in samenwerking met BRUSSELS EXPO.

MECC Maastricht is geen onbekende partij in het organiseren van klassiekersbeurzen. Het Zuid-Nederlandse bedrijf organiseert naast InterClassics Brussels ook InterClassics Maastricht. Met 33.000 m2 beursoppervlakte en 22 edities op de teller het grootste klassiekerevenement van de Benelux. Traditioneel is één op de vijf bezoekers in Maastricht afkomstig uit België. 

Erik Panis, Directeur InterClassics:  “Sinds de lancering van InterClassics Brussels afgelopen januari hebben we mogen rekenen op een enorme belangstelling uit de markt. Niet alleen vanuit België is de animo onder handelaren om deel te nemen overweldigend. Ook uit de omringende landen is de behoefte aan een kwalitatief oldtimer-event in België voelbaar. Met trots kunnen we daardoor nu al bevestigen dat InterClassics Brussels een half jaar voor aanvang uitverkocht is. Bovendien zal het evenement in november 2016 groeien naar 37.000 m2. Een groei van 68% in beursoppervlakte!”.

InterClassics Brussels is een beurs voor de klassieke autoliefhebber. Zowel voor de potentiële koper, hobbyist als de liefhebber die een gezellig dagje uit wil.  Centrale thema’s dit jaar zijn The History of Bugatti  en 60 jaar Citroën DS.

InterClassics Brussels vindt plaats van vrijdag 6 t/m zondag 8 november 2015 in BRUSSELS EXPO.

Voor meer info:
www.interclassics.be

© 2021 MECC Maastricht