Voornaam & achternaam:
Reginald Wets 

Geboortedatum & plaats:
4 augustus 1969 (maar ik zie er veel jonger uit), Halle (ten zuiden van Brussel)         

Functie:
Sales Manager InterClassics

Reginald Wets600x800

 

Hoe lang werk je al voor InterClassics?
Bijna twee jaar en reeds 4 InterClassics meegemaakt: InterClassics Brussels 2018 en 2019, InterClassics Maastricht 2019 en 2020.

Welke auto zie je graag maar is stiekem best not done?
Eigenlijk een originele Hotrod of een Café-racer uit de Jaren 50, het was not done en rebels. Jaren verworpen door de puristen: maar het verbouwen van auto’s om te racen op straat en in de tijdsgeest van toen was fantastisch. Vandaag wordt ook deze groep van liefhebbers gewaardeerd en is er opnieuw interesse in deze soms heel speciaal verbouwde auto’s en motoren.

Wat is je mooiste herinnering aan InterClassics?
De staande ovatie met het team tijdens de preview van InterClassics Maastricht 2019 en het binnenrijden van de Lancia D23 tijdens InterClassics Maastricht 2019 met het thema ‘La grandezza della Lancia’, unieke auto met fantastische race geschiedenis!

Wat is je dierbaarste bezit?
Mijn dierbaarste bezit is mijn gezin en naaste familie. En ik heb enkele heel goede vrienden.

Wanneer en hoe is je passie voor auto’s begonnen?

De passie voor auto’s is er gekomen via mijn vader, samen met hem ben ik veel naar oldtimer en race evenementen geweest en heb ik als jonge gast samen met hem een Honda S800 gerestaureerd.

Welke film moet je echt kijken als je een oldtimer fan bent? 

“No Man’s land” uit 1987 van Dick Wolf met Charlie Sheen. Over een undercoveragent die infiltreert in een bende die Porsches steelt maar tegelijk ook verliefd wordt op de zus van de hoofdverdachte. In de diezelfde film heeft Brat Pitt zijn eerste figuranten rolletje. Het mooie aan de film is het balanceren tussen misdaad en het rechte pad.

Als geld geen rol zou spelen welke wagen zou thuis in je garage staan?
Indien er geen limieten zijn: Lamborghini Miura P400 , liefst in een felle kleur en indien de garage groot genoeg is mag er een Porsche 904 GTS bij.

Welk thema staat er bovenaan je verlanglijstje voor de volgende editie van InterClassics Maastricht of Brussels?
Jacky Ickx is voor mij heel speciaal als thema en kunnen we maar 1 keer doen. Maar moesten we ooit iets kunnen doen rond Juan Manuel Fangio….

© 2021 MECC Maastricht